Er is altijd wat te doen

Evenementen in Renkum

In Renkum Centrum vinden er jaarlijks diverse evenementen plaats. Die zullen hier gepubliceerd worden. Mocht u nu zelf een evenement in Renkum willen aanmelden stuur dan even een berichtje naar info@renkumcentrum.nl.

Taptoe

Zaterdag 10 juni zullen er tussen 15:00 en 16:00 muziekkorpsen door de Dorpsstraat marcheren. Tussen 16:00 en 17:00 zijn er shows Van diverse muziekkorpsen te bewonderen op het Europaplein. Showkorps Excelsior uit Renkum zal hier hun nieuwe show gaan presenteren waarmee zij zullen gaan deelnemen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade deze zomer. Naast Excelsior zijn er ook nog andere muziekverenigingen aanwezig waaronder Showkorps O&V uit Nuenen Brabant.

Renkum Bomvol

Bomvol gezelligheid… dat is Renkum Bomvol! Op zaterdag 24 juni zal de Dorpsstraat in Renkum weer vol staan met een diversiteit aan kramen. Een braderie waar van alles te koop en te zien is. Er is ook kinderentertainment en sfeervolle muziek.

Inschrijving via Schrijf je in – Sparkle Events (sparkle-events.nl)

Winter en cadeautjesmarkt

Leuke kraampjes en een gezellige sfeer… De Dorpsstraat in het centrum van Renkum wordt in gezellige wintersfeer gebracht.

Inschrijving via Schrijf je in – Sparkle Events (sparkle-events.nl)